ro

Despre noi

CALITAKROPOLIS desfășoară consultanță diversificată în management integrat și asigură performanța managementului sanitar cu soluții de top în domeniu.

Politica de dezvoltare a companiei prioritizează implementarea sistemului software MediQapp în cât mai multe spitale din România și din lume îmbinând orientarea către inovare cu receptivitatea pentru Noul Normal al unor timpuri grele parcurse eroic de personalul medical. 

Calitakropolis este Membru Instituţional ISQua din 2019 până în prezent, Partener la Federaţia Internaţională a Spitalelor IHF, Partener Instituţional la 3Novex Global, cu participări naţionale şi internaţionale de referinţă în mai multe domenii, cu preponderenţă în Managementul sanitar, E-Learning si Politici privind Standardele internaţionale de Acreditare. 

Acreditări şi certificate WIPO şi EUIPO protejează drepturile de proprietate intelectuală recunoscând inovaţia la nivel internaţional. Am reprezentat cu onoare România în multe manifestări internaţionale, evenimente de top în întreaga lume, cercetarea ştiințifică desfaşurată de echipa noastră conducând la promovarea internaţională a conceptului MediQapp în lume.

Despre noi!