ro

Sustenabilitate în spitale cu inovația digitală  MediQapp

Sistemele de Sănătate ale țărilor dezvoltate susțin pentru spitalele lor implementarea inovațiilor digitale

Funcții unice și inovative - garanția rezultatelor de excepție

Aplicația MediQapp (www.mediqapp.ro) este prescurtarea lui Medical Quality Application și reprezintă un sistem informatic complex care ajută spitalele publice sau private, clinicile și cabinetele medicale la gestionarea și managementul integrat al Calității Serviciilor de Sănătate de la distanță pentru Managementul Calității, Managementul Riscurilor (întregul Sistem de Control Intern Managerial) și Acreditarea Autorității Naționale de Managementul Calității în Sănătate (ANMCS), cu posibilitate de centralizare la nivel de rețea de Sănătate și posibilitate de scalare în țari a căror acreditare respectă cerințele ISQua.

Consultanță națională și internațională

Misiunea noastră este să punem la dispoziție experiența, cunoștințele și întreaga noastră capacitate de inovare pentru a oferi soluții adaptate cerințelor clienților noștri naționali și internaționali. Abordarea de noi domenii și piețe de desfacere pentru produsele realizate, ia în considerare toate contribuțiile potențiale ale partenerilor noștri de afaceri, promovând relații de colaborare naționale și, mai ales, cele internaționale.

.

Cercetare și dezvoltare,  performanță științifică 

Cercetarea științifică fundamentală, teoretică și experimentală, contopită cu elementele inovării, joacă un rol esențial în dezvoltarea și în progresul sustenabil consacrat valorilor autentice. Convergența sinergică a activităților specifice cercetării, reprezintă un factor important de potențare a valorii adăugate create, prin capacitatea de acumulare a cunoștințelor avansate din diferite domenii.

MediQapp - Inovație medicală de excelență

Vă putem garanta folosind MediQapp cel mai bun rezultat la acreditările ANMCS și ISQua. Conceptul se bazează pe tehnologie de ultimă generație, care aduce spitalelor beneficiare de conturi personalizate, cel mai sustenabil catalizator dintre disponibilitatea datelor, calitatea informațiilor și utilitatea lor. Conduce factorii decizionali spre reușită, are soluții eficiente și deține toate elementele performanțelor spre Excelență în Sănătate.

Digitalizarea MediQapp în spitalul tău

Pentru sustenabilitatea sistemului medical este vital ca spitalele să adopte acum planuri pe termen lung, în direcția transformării digitale. Accesibilitatea la date facilitează interoperabilitatea în beneficiul medicului/pacientului/familiei.

E-learning și E-health susțin colegii în deciziile medicale cele mai corecte

Practicienii din spitale își antrenează gândirea pentru calitate prin E-instruire iar prin simplificările automatizate ale MediQapp, prin modulele accesate din confortul propriu, fiecare medic devine un coleg mai bun.

Cine suntem noi?

Ca o consecință a peste 18 ani de experiență în care am oferit soluții adaptate către plus valoare, am dat startul digitalizării managementului calității spitalelor și clinicilor publice și private din România, punând la dispoziția spitalelor aplicația MediQApp - inovație software de interes național și internațional.

Plus valoarea soluției MediQapp este capacitatea de modelizare pentru oricare țară membră ISQua în format MVP și Start-up de bussines.

Noua versiune MediQapp nu are concurență și este rezultatul unei echipe de profesioniști de top în cercetare științifică, consultanță în malpraxis medical și management sanitar, alături de dezvoltatorii noștri IT.