ro

Am dezvoltat o pagină de site dedicată aplicației MediQapp

MediQapp scalabil oriunde în lume

Cerințe semnificative ale construirii noilor versiuni MediQapp adaptate 

MediQapp poate fi îmbunătățit suplimentar plecând de la conceptul tip Start-up

Personalizarea combină într-un mod reușit: Produs Minim Viabil MVP / Start-up pentru continuarea dezvoltării / Licența non-exclusivă pe lună care depinde de numărul utilizatorilor și a departamentelor din spitalele beneficiare.

Servicii de remodelare software în departamentul IT

Specialiștii noștri IT construiesc pe baza ofertelor personalizate cu tarif/oră pentru nivelurile Senior/Mid Level/Junior, noi funcționalități, descriind: Remodelarea structurii de date cu model nou de deployment/ Adaptarea view-urilor după specificațiile expertului/ Verificări și validări ale funcționalităților noi integrate.

Server securizat în Cloud

Printr-un tarif în euro/lună/spital garantăm o securitate de top internațional și o monitorizare continuă a serverelor cu sisteme performante de back-up.

Specialiști cu care facem echipa din Sistemul de Sănătate pentru scalarea MediQapp

Experți Ambasador

Este acel specialist de referință care are capacitatea de a aduce alți experti în business de nivel național și/sau internațional.

Experți naționali/internaționali

Este specialistul care participă direct la construirea versiunii și suplimentar susține financiar remodelarea. Adaptarea este fie pentru România fie în oricare altă țară cu un sistem de sănătate acreditat ISQua.

Traducător cu noțiuni în specialități medicale 

După caz, remodelarea MediQapp care îmbină domeniile IT și Sănătate, poate necesita traducător adus de către client /contractat separat cu tarif euro/oră.Am dezvoltat o pagină de site dedicată aplicației MediQap